fbpx
Избори 2024 (фото: ЦИВИЛ)
Фото: Оперативна команда Запад
Фото: миа.мк
Фото: Скриншот

Tag: европарламентраци

Фото: Драган Мишев / ЦивилМедиа

Европарламентарците изгласаа 100 милиони евра Макрофинансиската помош за Северна Македонија

Европарламентарците изгласаа на Република Северна Македонија да и се одобрат 100 милиони евра преку инструментот за Макрофинансиска помош. Денеска членовите на Комитетот за меѓународна трговија го поддржаа предлогот на Европската ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER