fbpx
US Defense Secretary Lloyd Austin attends a press conference during his visit in Sofia, Bulgaria, 19 March 2022. (Photo by Georgi Paleykov/NurPhoto)
Германскиот министер за одбрана Борис Писториус
Џулијан Асанж беше инспирација за голем број протести низ светот (фото извор: Wikimedia Commons)
Фото: Зеленски на Х
Фото: Фејсбук ЕУБАМ
Фото: скриншот од веб страницата на Фондацијата

Tag: измемени

Протест на граѓанка на Чаир: Градоначалникот Меџити не измами!

Активистката Валбона Река веќе неколку денови самата протестира, блокирајќи го влезот на подземниот паркинг за новоизградената зграда на улицата „Ресенска“ број 8 во населбата Чаир, што се наоѓа спроти Поликлиниката ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER