fbpx
Gaza war (Image by hosny salah from Pixabay)
Фото: Влада на РСМ
The Pentagon

Tag: Јанша

Словенија донесе закон за деполитизација на јавната телевизија

Словенците вчера на референдум усвоија закон со цел да се спречат политичките назначувања во јавната телевизија, откако медиумската клима во земјата се влоши за време на претходниот премиер Јанез Јанша. ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER