fbpx
ФОТО: МИА Архива
Фото: Скриншот
Berlaymont building (European Commission)
Фото: МИА
Фото: Скриншот од видео на Би-би-си

Tag: Европска Унија

Димитров: Институциите сега ги слушаат само кафеаните и СЈО!

„Ситуацијата во Македонија е очајна, но не е безнадежна, бидејќи на 11-ти декември на претстојните парламентарни избори ќе се случи референдум!“, истакна Никола Димитров, почесен соработник на хашкиот Институт за ...

Граѓанските организации од Македонија на студиска посета во Брисел

Во рамки на проектот „Граѓанско општество за европска интеграција“, неделава, дваесет претставници од граѓански организации од Македонија, меѓу кои и ЦИВИЛ – Центар за слобода, учествуваа на студиска посета во Брисел, ...

Page 11 of 11 1 10 11

CIVIL MEDIA NEWSLETTER