fbpx
Фото: МИА архива
Володимир Зеленски, Харкив, Украина, 24 мај 2024 година
Фото/ Wikimedia commons

Tag: КАС

Јавно мислење: Неспроведувањето на реформите е главна причина за застојот во евроинтеграциите!

Сé поголем број на граѓан(к)и сметаат дека главна причина зошто Македонија сé уште не е дел од Европската унија, е неостварувањето на домашните реформи. Истовремено, се намалува процентот на оние кои сметаат ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER