fbpx
Фото: Б. Јордановска, ЦИВИЛ
Стојан Андов
Фото: МИА
Фото: МИА
Фото: МИА Архива
Фото: Слободен Печат

Tag: КАС

Јавно мислење: Неспроведувањето на реформите е главна причина за застојот во евроинтеграциите!

Сé поголем број на граѓан(к)и сметаат дека главна причина зошто Македонија сé уште не е дел од Европската унија, е неостварувањето на домашните реформи. Истовремено, се намалува процентот на оние кои сметаат ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER