fbpx

Tag: киднапирани украински деца

Четириесет и девет земји, меѓу кои и Северна Македонија ја осудуваат злоупотребата на овластувањата на Русија како претседавач на Советот за безбедност на ОН

Четириесет и девет земји, меѓу кои и Северна Македонија, како и Европската унија ја осудија Русија за злоупотреба на овластувањата и привилегиите како постојана членка на Советот за безбедност на ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER