fbpx
Министерот за надворешни работи на Украина, Дмитро Кулеба

Tag: „лампион“

Добар ветер Кежо!

Гледај да се снајдеш како знаеш и умееш. И да го продолжиш едногодишното отсуство, колку што можеш подолго, или да ги прибереш и своите и да останете Таму... Најдобро самиот ...

CIVILMEDIA NEWSLETTER