fbpx
Фото/ Wikimedia commons
Вештачка интелигенција (фото извор: Wikimedia Commons)

Tag: Либертаријанска партија

Фото: МИА

Доналд Трамп гласно исвиркан на Либертаријанската национална конвенција

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп беше гласно и постојано исвиркан во текот на неговиот говор во саботата на националната конвенција на Либертаријанската партија, особено кога ги замоли присутните „да го ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER