fbpx
По конструктивна дискусија од страна на претставниците на синдикатите во однос на предлогот, се донесе заклучок  синдикалните организации да го разгледаат предлогот и да достават забелешки или нови предлози до Министерството за труд и социјална политика.
Фото: Џ. Дерала / ЦивилМедиа
Бранко Тричковски, колумнист
Од одбележувањето на Денот на независноста на Украина во Скопје, 24 август 2022 (фото: ЦИВИЛ)
фото: Едуард Крижанивскиј

Tag: Лорд Пиклс

Лорд Пиклс: Жртвите на холокаустот кои ја преживеаја Втората светска војна, го преживеаја Сталин, сега се убивани во своите домови од руските бомби

Лорд Пиклс, специјален претставник на Обединетото Кралство за пост холокаустот прашањеа, на својата Твитер сметка го објави одговорот на изјавата на рускиот претставник кој ја отфрли загриженоста на Украина во ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER