fbpx
Тошковски - Османи
Фото: Укринформ
Фото: МИА
Џулијан Асанж (фото извор: Wikimedia Commons)

Tag: македонски музички фестивал

Фото: Фејсбук профилот на Едмонд Адеми

Адеми: “Macedonian Music Festival“ создава мост помеѓу нашите две држави, а преку музиката и забавата се засилува духот на меѓукултурна размена

Амбасадорот на Северна Македонија во Мадрид, Шпанија, Едмонд Адеми во своја објава на Фејсбук по повод средбата со дел од организаторите на “Macedonian Music Festival” напиша: Денес, во амбасадата на ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER