fbpx
Руски ракетен терор: Харкив, 25 мај 2024 (фото извор: скриншот од видео извештај на Би-би-си)
Фото: MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ
Фото/ Маргарита Роблес/ Wikimedia commons

Tag: македонски портали

Фотомонтажа: Д. Мишев / ЦивилМедиа

Стара вест за обид за убиство во Гевгелија објавена како ексклузивна кај дел од порталите

Со стара вест од пред 3 години, дел од македонските портали, вчера и денес продуцираа „сензационална“ содржина, која секако ќе им биде добредојдена во борбата за кликови. За клик повеќе, ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER