fbpx
Фото: МИА
Фото: МИА

Tag: Макрофинансиска помош

Фото: Драган Мишев / ЦивилМедиа

Европарламентарците изгласаа 100 милиони евра Макрофинансиската помош за Северна Македонија

Европарламентарците изгласаа на Република Северна Македонија да и се одобрат 100 милиони евра преку инструментот за Макрофинансиска помош. Денеска членовите на Комитетот за меѓународна трговија го поддржаа предлогот на Европската ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER