fbpx
Фото: Укринформ
Фото: Фејсбук СДП

Tag: меѓупарламентарен дијалог

Џафери: Вистинско време е сите политички партии да се залагаат за евроинтеграција

„Токму Советот на Европа беше организацијата преку која започна нашето европско и евроатлантско интегрирање и со чија експертиза и инструменти работевме на достигнување на европските стандарди во областа на владеењето ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER