fbpx
The Pentagon
Фото: МИА
Фото: МИА
Фото: миа.мк
Фото: Кабинетот на претседателот на Украина Володимир Зеленски

Tag: Mickovski

Христијан Мицкоски, ВМРО-ДПМНЕ, селфи од неговиот ФБ профил, 11 ноември 2021 година

Дали за Мицковски е „паразитска” платата од 98.000 денари месечно што ја земал во ЕЛЕМ?

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски вчера говореше за висината на неговата плата дека е двојно помала  споредувајќи ја со директорските, кои се појавија во јавноста овие денови, а партијата ја ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER