fbpx
Gaza war (Image by hosny salah from Pixabay)
Фото: Влада на РСМ
The Pentagon

Tag: Мишел. Гранада

Фото: Совет на ЕУ

Мишел официјално го закажа неформалниот Самит на ЕУ во Гранада – меѓу темите и иднината на проширената Унија

Претседателот на Европскиот совет, Шарл Мишел синоќа упати покани до лидерите на земјите членки на ЕУ за учество на неформалниот Самит на Унијата, што ќе се одржи в петок во ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER