fbpx

Tag: Никола Дујовски

Foto: Pixabay free

Воспитувањето е примарно, децата не се свесни дека после истрелан куршум нема „извини“

Неодамнешната трагедија во соседството, што предизвика шок и неверување кај сите нас, го вклучи алармот и не натера да се запрашаме што се случува со денешната младина и што е ...

Проф. Дујовски: Имаме нова безбедносна слика, променет безбедносен систем кој дава резултати

„Граѓаните ја препознаваат безбедноста како секојдневие и веруваат во системот кој обезбедува стабилност и е столб на владеењето на правото и развојот. Во последните неколку години имаме нова безбедносна слика ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER