fbpx
Фатмир Битиќи
Илустрација: „Одмазда на дрвото“ - Мирослав Стојановиќ-Шуки

Tag: одлучување

Германија и Франција: ЕУ мора да го промени својот систем на одлучување пред проширувањето

Европската Унија мора радикално да го промени својот систем на одлучување и финансирање, така што 27-члениот блок ќе биде подготвен да се прошири со нови земји до 2030 година, се ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER