fbpx
Јенс Столтенберг (фото извор: НАТО)
АГЕЛЕР А сега завршете ја работата одвнатре. Можно ли е тоа без медиуми?
Фото: Фб
Фото: Д. Мишев / ЦивилМедиа

Tag: пастир

Плукачки одред „Грујо југенд“

Бре, што храбри јунаци ова, началнициве. Тие во папучи, со далечинскиот управувач дома, а на улица, како топовско месо – деца и малолетници во одбрана на криминалот на Фамилијата. Млади ...

Илустрација: „Монолог“ - Џ. Дерала

„Дебата“ за гушење на дебатата!

Груевски ја повлекол одлуката на ВМРО-ДПМНЕ да продава државен имот, културно наследство, нешто што им припаѓа на сите граѓани. Имал „слух за граѓаните“, односно,  во превод, „врховниот водач“, кој иако ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER