fbpx
Фото: Укринформ
Фото: Фејсбук СДП

Tag: Плански региони

Извештај на ДЗР: Планските региони и понатаму не се подеднакво развиени

Стратегијата за регионален развој 2021-2031 година е донесена со задоцнување, врз основа на проценка за населението, која отстапува од резултатите од Пописот, а политиките за рамномерен регионален развој не ги ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER