Categories

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, заклучно со 25 октомври, поднела десет барања за прекршочни постапки против радиодифузерите, согласно Изборниот законик.

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ) покрена три прекршочни постапки против телевизиите „Алфа“, „Компани 21-М“ и „Стар“. Според АВМУ, трите телевизии, како што стои во Извештајот од...