fbpx
Фото: Б. Јордановска, ЦИВИЛ
Стојан Андов
Фото: МИА
Фото: МИА

Tag: Програмата за финансиска поддршка за рурален развој 2023 година

Николовски и Тренчевска: За првпат преодно решение за надомест за породилно за жените земјоделки, се очекува и системско решение

Жените земјоделки кои родиле од декември минатата до крајот на оваа година ќе добиваат по 81 000 денари за девет месеци. Тоа е привремената мерка на Министерството за земјоделство што ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER