fbpx
Фото преземена од платформата X на Марко Ѓуриќ
Фото- принтскрин на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски
Фото: Б. Јордановска, ЦИВИЛ
Стојан Андов
Фото: МИА

Tag: Рикер

Рикер: Сите треба да преземат чекори за искоренување на корупцијата, со „црната листа“ САД документира и покажува неприфатливо однесување

„Корупцијата е неприфатлива и што е најважно, неприфатливо е за граѓаните, тие се фрустрираат и не сум баш сигурен дека сите станаа за да се спротивстават и да кажат дека ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER