fbpx
Јенс Столтенберг (фото извор: НАТО)
АГЕЛЕР А сега завршете ја работата одвнатре. Можно ли е тоа без медиуми?
Фото: Фб
Фото: Д. Мишев / ЦивилМедиа

Tag: РИКО

Во Скопје почнува меѓународна конференција за РИКО

Во Скопје денеска ќе почне Првата стратешка меѓународна конференција за Регионалната канцеларија за младинска соработка за Западен Балкан (РИКО) во организација на Агенцијата за млади и спорт. Конференцијата ќе трае ...

Ревидирање на Национална стратегија за млади и реформирање на Агенцијата за млади и спорт!

Националниот младински совет на Македонија (НМСМ), испрати листа на барања до новата влада. Барањата се однесуваат на подобрување на позицијата на младите во општеството, како и на начинот на кој ...

АМС попречува избор на младински претставник во регионот!

Младите во Македонија по втор пат  останаа без свој легитимен претставник во Управниот одбор на Регионалната канцеларија за младинска соработка (РИКО). На денешното гласање, требаше да се изгласа еден од двата ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER