fbpx

Tag: руски претставник

Лорд Пиклс: Жртвите на холокаустот кои ја преживеаја Втората светска војна, го преживеаја Сталин, сега се убивани во своите домови од руските бомби

Лорд Пиклс, специјален претставник на Обединетото Кралство за пост холокаустот прашањеа, на својата Твитер сметка го објави одговорот на изјавата на рускиот претставник кој ја отфрли загриженоста на Украина во ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER