fbpx
Фото: Б. Јордановска, ЦИВИЛ
Стојан Андов
Фото: МИА
Фото: МИА

Tag: Стефан Сежурне

Сежурне: Француските трупи би можеле да имаат неборбена улога во Украина

Францускиот министер за надворешни работи Стефан Сежурне денеска изјави дека француските трупи би можеле да имаат неборбена улога во Украина, помагајќи во деминирање, кибер одбрана и производство на оружје. Сежурне ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER