fbpx
Руски ракетен терор: Харкив, 25 мај 2024 (фото извор: скриншот од видео извештај на Би-би-си)
Фото: MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ
Фото/ Маргарита Роблес/ Wikimedia commons

Tag: Стево Башуровски

Башуровски и Селмани: Зелените прашања не се на приоритетна листа на медиумите, на локално ниво поголем интерес за зелените теми

„Зелената агенда е реална. Ние како медиум барем во Битола го следиме тој процес, поголема заштита од загадувањето кое е не го причинува само РЕК Битола туку и други субјекти ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER