fbpx
Амбасадорката на Украина и тимот на Амбасадата со знамињата на Украина и Кримските Татари

Tag: Светската метеоролошка организација (СМО)

ОН прогласија „црвен аларм“ поради климатските промени

Сите глобални климатски рекорди беа срушени минатата година, предупреди денеска Светската метеоролошка организација (СМО), изразувајќи особена загриженост поради затоплувањето на океаните и топењето на морскиот мраз. Во својот годишен извештај ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER