fbpx
ФОТО: МИА Архива
Фото: Скриншот
Berlaymont building (European Commission)
Фото: МИА
Фото: Скриншот од видео на Би-би-си

Tag: Томиќ

Добро утро со Орданоски

Груевски ќе биде најосамениот човек на планетата Земја

пишува: Сашо Орданоски Како што тргнала работава, постојат сите изгледи дека ВМРО-ДПМНЕ ќе се соочи со уште поголем пораз на локалниве избори од предвидувањата во сериозните анкети за рејтингот на партиите ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER