fbpx
Фото: Б. Јордановска, ЦИВИЛ
Стојан Андов
Фото: МИА
Фото: МИА

Tag: Трифката

Фото: МИА

Дефинирани законските измени за купување на лекот „Трикафта”, од Асоцијацијата за цистична фиброза задоволни

Членовите на работната група составена од стручни советници на премиерот, претставници на ФЗОРСМ, Министерството за здравство, од фармацевтската индустрија како и од Асоцијацијата за цистична фиброза, денеска ги дефинираа Предлог ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER