fbpx
Руски ракетен терор: Харкив, 25 мај 2024 (фото извор: скриншот од видео извештај на Би-би-си)
Фото: MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ
Фото/ Маргарита Роблес/ Wikimedia commons

Tag: трол

Да се биде паразит

Ние ги плаќаме. Буџетот на државата не е некоја вреќа со пари што паѓа од небото. Тој се полни со наши пари, од нашите придонеси, давачки и казни, од данокот ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER