fbpx
По конструктивна дискусија од страна на претставниците на синдикатите во однос на предлогот, се донесе заклучок  синдикалните организации да го разгледаат предлогот и да достават забелешки или нови предлози до Министерството за труд и социјална политика.
Фото: Џ. Дерала / ЦивилМедиа
Бранко Тричковски, колумнист
Од одбележувањето на Денот на независноста на Украина во Скопје, 24 август 2022 (фото: ЦИВИЛ)
фото: Едуард Крижанивскиј

Tag: Центар за стратешки комуникации и информациска безбедност

Топ 10 манипулации и дезинформации на руската пропаганда во 2023

Дезинформациите се составен дел од руската агресија против Украина, започната во 2014 година. Од целосната инвазија, пропагандата на Кремљ генерира широк спектар на апсурдни лажни приказни, при што некои од ...

Фото: Укринформ

Русија си пука во нога со „признавањето на новите територијални реалности“ и ја губи поддршката кај „своите“ поранешни советски републики

Центарот за стратешки комуникации и информациска безбедност ги собра главните руски дезинформации и пропагандни наративи за периодот од 26-28 мај, пренесува Укринформ. Русија бомбардира градови со последните сили Москва го ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER