fbpx
Фото: Кабинет на претседателот на државата Стево Пендаровски

Tag: Цивил Медиа

Венко Филипче, министер за здравство/ Фото ЦИВИЛ

Министерот за здравство одговараше на жешките прашања од ЦИВИЛ МЕДИА

ЦИВИЛ МЕДИА направи ексклузивно интервју со министерот за здравство Венко Филипче, во кое тој одговори на неколку жешки прашања од областа на јавното здравство. Министерот одговара на прашања поврзани со ...

Page 3 of 3 1 2 3

CIVIL MEDIA NEWSLETTER