fbpx
Илустрација подготвена со AI gencraft
Фото: Скриншот
Судењето на германскиот државјанин Рико Кригер, кој беше осуден на смрт во Белорусија. Фото: Редит
Фото: Скриншот

Tag: Устав

ХОПС бара нов закон за „легализирање на канабисот за медицинска употреба”

По најавата на Министерството за здравство дека законски ќе се „легализира марихуаната за медицинска употреба”, и откако со Предлог - закон за измени и дополнување на Законот за контрола на ...

Хелсиншки комитет: Македонија 10 години живее со неправди

На денешната дебата „10 години неправда“ која во организација на Хелсиншкиот комитет за човекови права, во рамки на граѓанската акција „Заслужуваме подобро“ се одржа во клубот ГЕМ, Уранија Пировска извршна ...

Page 11 of 11 1 10 11

CIVIL MEDIA NEWSLETTER