fbpx
Фото: Укринформ
Фото: Фејсбук СДП

Tag: „Вечерње Новости“

„Новости“: Припадници на КФОР обучуваат членови на КБС

Припадници на американските воени сили во редовите на КФОР со недели, на планината Бајгора, обучуваат членови на Косовските безбедносни сили за идната војска на Косово, објави белградскиот весник „Вечерње новости“. ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER