fbpx
KHARKIV, UKRAINE - MARCH 12: A view of a destructed room of an apartment in the districts of the city that were the subject of the bombings and which are located near the front in Kharkiv, Ukraine on March 12, 2022 as Russian attacks continue. ( Andrea Carrubba - Anadolu Agency )

Tag: Виктор Тошевски

16. конгрес на ВМРО-ДПМНЕ. Фото: Јана Поповска/kolektif.mk

Празнична чистка во ВМРО-ДПМНЕ

Празнично, како што доликува, Денот на македонската револуционерна борба е во знакот на ВМРО –ДПМНЕ, кое, по вчерашната седница на Централниот комитет на партијата, не се знае во кој правец ...

Солидарност и хуманост на граѓанските новинари

Првонаградената сторија за граѓанско новинарство „Државата нема слух за мојот син“ предизвика многу емотивни, но и револтирани реакции во јавноста, а истовремено ги поттикна и институциите да реагираат во решавање ...

Заедно сме посилни!

Приказната на граѓанскиот новинар Дамјан Темков, професор во ДМБУЦ Илија Николовски Луј, за неговиот ученик Виктор Тошевски која предизвика бура од реакции во јавноста, но започна да ги буди и ...

Музиката на Виктор ги буди институциите

Сторијата на ЦИВИЛ Медиа за Виктор Тошевски која предизвика жестоки реакции во јавноста, допре и до училиштето на Виктор. https://www.youtube.com/watch?v=XL1xEFyMpjU Неговата приказна е уште еден доказ дека притисоците на јавноста ...

CIVILMEDIA NEWSLETTER