fbpx
ФОТО: МИА Архива
Фото: Скриншот
Berlaymont building (European Commission)
Фото: МИА
Фото: Скриншот од видео на Би-би-си

Tag: вмровски раководство

Нема таков “Вениш” што ќе ги избрише злоделата на господарите на заробената држава

ЗОРАН БОЈАРОВСКИ Оваа година ќе остане запаметена по дезинформациите и по тоа што слугите на некогашните господари на заробената држава се ставија во програма за ревизија на бесчестието и злоделата ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER