fbpx

Tag: воспитување

Foto: Pixabay free

Воспитувањето е примарно, децата не се свесни дека после истрелан куршум нема „извини“

Неодамнешната трагедија во соседството, што предизвика шок и неверување кај сите нас, го вклучи алармот и не натера да се запрашаме што се случува со денешната младина и што е ...

Образ ова ни е!

Доколку се разложи зборот ОБРАЗОВАНИЕ како што е насловот на ова четиво, се добива епитет на човек кому образот би требало да му е чист.  Таа 1991 година војната во ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER