fbpx
Фото Фејзбук
Фото: МИА
Фото МИА

Tag: цени

Цените на нафтата на највисоко ниво во изминативе 3.5 години

Цените на нафтата достигаа највисоко ниво во последниве три и пол гоидни, како последица на драстичното намалување на нафтеното производство во Венецуела, растот на глобалната побарувачка на енергенсот и одлуката ...

Одлуките за поскапување на водата Регулаторна ги синхронизирала со резултатите од локалните избори

Владата на денешната седница им препорача на водостопанските препријатија дека согласно ставот 2 од членот 17 од Законот за утврдување на цените за водите можат да поднесат барање за измена на решенијата ...

Годишната инфлација во Турција за декември изнесувала 11,9 проценти

Потрошувачките цени во Турција во декември се зголемиле за 11,9 отсто во споредба со истиот месец минатата година, покажуваат податоци што денеска ги објави турскиот институт за статистика. Инфлацијата во ...

Page 4 of 4 1 3 4

CIVIL MEDIA NEWSLETTER