fbpx
Фото: Ројтерс
Фото: Ројтерс

Tag: Зоран Бојаровски

Бојаровски: Излезете на гласање, учествувајте во креирањето на вашата иднина!

Новинарот Зоран Бојаровски зборува за важностa на гласањето: Искористете ја вашата моќ, излезете на гласање, учествувајте во креирањето на вашата иднина! https://www.youtube.com/watch?v=r_q0VgCJXrk Придружете му се на Бојаровски и направете го ...

Нема веќе невидливи граѓани, сега сите имаат пристап до социјална, здравствена и друга поддршка

ЗОРАН БОЈАРОВСКИ Новите закони за престојувалиште и живеалиште, за лична карта и за матична евиенција значат целосно решавање на бездржавјанството во Република Северна Македонија и пристап до социјални и здравствени ...

Фото/ извор МИА

Што се крие зад посетата на високата руска црковна делегација на МПЦ – ОА

Висока руска црковна делегација предводена од митрополитот Атнониј е во посета на земјава. Оваа посета предизвика многу прашања зошто сега и далеку од вниманието на јавноста. За оваа посета реагираше ...

Бoјаровски: Во нашата земја имаме лидери на политички партии кои се извори на дезинформации

Новинарот Зоран Бoјаровски во интервју за ЦИВИЛ Медиа, состојбата со дезинформациите и пропагандата ја оценува како многу сериозна и става акцент на нагласените хибридни закани со кои се соочува земјава ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER