Categories

АВИОПРЕВОЗ Трета среќа за Визер

По двата неуспешни обиди, денеска конечно ќе се стави потпис на договорот за финансиска поддршка на евтини летови, со авиокомпанијата Визер.

Согласно договорот Владата на авиокомпанијата ќе и исплати пет милиони евра, а субвенционираните летови ќе почнат од март годинава.

М. И.
Print Friendly, PDF & Email