Categories

РЕФОРМАТОРИ Внатрепартиското цунами го гази Груевски

Деновиве се очекува уште едно внатрепартиско цунами кое ќе го погоди Груевски. Има најави за уште еден сериозен потрес, кој уште повеќе ќе ја разниша и онака катастрофално лошата позиција на партиската врхушка. 

Секојдневно расте бројот на видни членови на ВМРО-ДПМНЕ кои им се приклучуваат на Реформаторите. Тие својата поддршка ја искажуваат преку јавно искажан збор, со сè побројно присуство и активно учество на трибините кои се одржуваат ширум земјата, но и со писма на поддршка до Реформаторите.

Наспроти жестоките притисоци, но и обиди да ги поткупи незадоволниците во партијата кои ги спроведуваат Груевски и неговите поддржувачи, Реформаторите продолжуваат со, како што велат, враќање на партијата на нејзините членови.

Print Friendly, PDF & Email