fbpx
Џабир Дерала

Кржаловски: Фингерпринтот е непотребна и скапа авантура, партиите да ги напуштат националните теми на локални избори

Воведувањето фингерпринт апарати беше непотребна и скапа авантура, овие избори се најдобро спроведените до сега имајќи предвид дека сите учесници ...

Page 2 of 4285 1 2 3 4,285

CIVILMEDIA NEWSLETTER