fbpx
Studenti na univerzitet sveti kiril i metodija
фото: Скриншот од прес-конференцијата на Премиерот Зоран заев и лидерот на Алтернатива, Африм Гаши во Клубот на пратеници

„Здравје преку мир 2017“ 

На форумот што ќе го организираат Медакт и Меѓународната организација на специјалисти за превенција од нуклеарна војна  (IPPNW), учесниците ќе ...

Page 4202 of 4415 1 4,201 4,202 4,203 4,415

CIVILMEDIA NEWSLETTER