ФОТО НА ДЕНОТ

Марш на толеранцијата во Скопје: Едукација без дискриминација

По повод 16 ноември, Меѓународниот ден на толеранцијата, во Скопје се одржа Марш на толеранцијата, во организација на Хелсиншкиот комитет за човекови права. Фото извор: ФБ профил на Хелсиншки комитет...

Read more

Чистка во ВМРО

Во претпладневните часови денеска „белата палата“ на ВМРО се чистеше од пајажина. На што ли се должи светнувањето на „барокното лице“ на партијата? Б. Ј.

Read more

Преговарачки маратон

Тимовите предводени од премиерот Зоран Заев од една и од Христијан Мицкоски од друга страна, се сретнаа ноќта помеѓу 10 и 11 септември на преговори за законот за јавното обвинителство....

Read more

Росоман

Граѓанките и граѓаните на Росоман се запознаа со проектот „Зелена иднина“ на ЦИВИЛ. Тие имаа можност да ги изнесат своите ставови за социјална правда, зелените вредности и антинацонализмот.   [caption...

Read more

Апсењето на Јанева

Без сомнение, изборот на фото на денот е една од многуте фотографии со приведувањето на Катица Јанева, првиот човек на СЈО. Фотографијата е од фото сервисот на МИА.

Read more

Редакциски избор на ЦИВИЛ Медиа во прилог на Светскиот ден на фотографијата

Во чест на Светскиот ден на фотографијата, Редакцијата ЦИВИЛ Медиа ја одбра оваа фотографија што датира од април 2016 година, кога ЦИВИЛ одржа протест и прес конференција пред Собранието, со...

Read more
Page 1 of 2 1 2

БЕСПЛАТЕН ДНЕВЕН Е-БИЛТЕН

us-embassy