fbpx

Трамп заминува од Белата куќа со багаж од длабоки политички поделби и 400 илјади жртви од пандемијата

Американскиот претседател Доналд Трамп заминува од функцијата по бурниот четиригодишен мандат за време на кој двапати беше отповикан во Долниот дом на парламентот и чиј мандат го обележаа длабоки политички...

Read more

СКЕН: Национализмот, таа темна дамка (втор дел)

Што мислат јавните личности за национализмот и етничката омраза, колку нивното искуство посредно или непосредно го илустрира нивното мислење за национализмот и неговата штетност, како тие штетат на нашите заложби...

Read more

СКЕН: Национализмот, таа темна дамка (прв дел)

Што мислат јавните личности за национализмот и етничката омраза, колку нивното искуство посредно или непосредно го илустрира нивното мислење за национализмот и неговата штетност, како тие штетат на нашите заложби...

Read more

СКЕН: Перспективи 2021(шести дел)

ЕУ интеграции, реформи, образование, Ковид-19, попис, антикорупција, лажни вести, иновации, избори… што нè очекува во 2021 година кои се предизвиците и перспективите. (шести дел) https://www.youtube.com/watch?v=m9w51GZxuOU&feature=youtu.be

Read more

СКЕН: Перспективи 2021 (петти дел)

ЕУ интеграции, реформи, образование, Ковид-19, попис, антикорупција, лажни вести, иновации, избори… што нè очекува во 2021 година кои се предизвиците и перспективите. (петти дел) https://youtu.be/TzdiqSJ6MZs   монтажа: Ариан Мехмети

Read more

СКЕН: Перспективи 2021 (четврти дел)

ЕУ интеграции, реформи, образование, Ковид-19, попис, антикорупција, лажни вести, иновации, избори… што нè очекува во 2021 година кои се предизвиците и перспективите. (четврти дел) https://www.youtube.com/watch?v=6kzajIixY1o&feature=youtu.be Монтажа: Ариан Мехмети 

Read more

СКЕН: Перспективи 2021 (трет дел)

ЕУ интеграции, реформи, образование, Ковид-19, попис, антикорупција, лажни вести, иновации, избори… што нè очекува во 2021 година кои се предизвиците и перспективите. (трет дел) https://www.youtube.com/watch?v=mR8XNa1GqtA&feature=youtu.be камера: Атанас Петровски монтажа: Ариан...

Read more

СКЕН: Перспективи 2021 ( втор дел)

ЕУ интеграции, реформи, образование, Ковид-19, попис, антикорупција, лажни вести, иновации, избори... што не очекува во 2021 година кои се предизвиците и перспективите, над 20 учесници на конференцијата „Перспективи 2021“ со...

Read more

СКЕН: Перспективи 2021 (прв дел)

ЕУ интеграции, реформи, образование, Ковид-19, попис, антикорупција, лажни вести, иновации, избори... што не очекува во 2021 година кои се предизвиците и перспективите. (прв дел) https://youtu.be/usp0oPQNgSA камера: Атанас Петровски монтажа: Ариан...

Read more
Page 1 of 7 1 2 7

CIVILMEDIA NEWSLETTER