Categories

ПОЕНТИ Хајредини за моралот на еден претседателски кандидат

Денешната поента на Џевдет Хајредини, во пресрет на централните митинзи на претседателските кандидати, пишува:

Независно од тоа што политиката е таква како што често ја нарекуваат, сепак, според мое мислење, не е сосема морално да бидеш кандидат за претседател со поддршка на партија која смета дека политиката на владата во која и ти си била министер, била погубна, предавничка и криминална.

Print Friendly, PDF & Email