Categories

САД Камала Харис: Овој претседател ја прави Америка да мрази

Камала Харис, сенаторка од Калифорнија, во својот говор на настан на Националната асоцијација за унапредување на правата на обоените луѓе во САД пред два дена. „Овој претседател не се обидува да ја направи Америка голема, овој претседател ја прави Америка да мрази“ – рече Харис, меѓу другото.

Камала Харис е од Демократската партија и води кампања да биде кандидатка за претседателка на САД на претседателските избори во 2010 година.

Print Friendly, PDF & Email