Categories

ЦИТАТИ #Перспективи2019 (ВИДЕО)

Од почетокот на декември 2018 година до почетокот на февруари 2019 година, тимот на ЦИВИЛ МЕДИА направи околу 30 интервјуа со политичари, експерти и активисти кои за јавноста ги претставија своите согледувања за 2018 година и прогнозите и нпрепораките за 2019 година.

Ова видео содржи кратки цитати од тие содржини.

Print Friendly, PDF & Email