fbpx
Фото: Укринформ
Фото: Фејсбук СДП

Tag: 97 милиони евра

Преку ИПАРД 3 нови 97 милиони евра за модернизација и развој на македонското земјоделство

Нови 97 милиони евра европски неповратни средства ќе бидат наменети за модернизација и развој на македонското земјоделство преку ИПАРД 3 програмата. Финансиската спогодба за ИПАРД 3 денеска во име на ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER